background
logotype

Bescherming van uw privacy;
Van Dam & Partners verwerkt uw persoonsgegevens voor de uitvoering van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. 

Recht of privacy
Iedereen heeft recht op privacy, daarom gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw gegevens.
Van Dam & Partners verstrekt uw (persoons)gegevens niet zonder uw toestemming aan derden, tenzij hiervoor een wettelijke reden is. 
Voor de omgang met persoonsgegevens bestaan duidelijke regels die worden voorgeschreven in de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Beveiligingsmaatregelen
Van Dam & Partners gaat veilig om met persoonsgegevens. Hiervoor nemen we maatregelen om misbruik, verlies en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.
Deze maatregelen zijn conform de geldende algemene beveiligingsnormen.

Geheimhoudingsplicht
Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht. Daarnaast wordt er toegang tot persoonsgegevens alleen gegeven aan medewerkers die daartoe bevoegd zijn.
Het management houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels omtrent privacy.

Uw persoonsgegevens en rechten
Van Dam & Partners gebruikt uw persoonsgegevens alleen maar voor het doel waarvoor u ze aan ons hebt verstrekt.
Als klant heeft u een aantal rechten waardoor u het gebruik van uw persoonsgegevens door Van Dam & Partners  kunt controleren.

De rechten die u kunt controleren zijn:

·         recht op informatie
·         recht op inzage
·         recht op verbetering
·         recht op aanvulling
·         recht op verwijdering of afscherming

Uitbesteden en verwerken van persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden in principe niet gedeeld met derden, maar het komt voor dat wij het verwerken van uw gegevens uitbesteden aan een externe partij.
In dat geval maken wij schriftelijke afspraken over de beveiliging en geheimhouding van deze gegevens.

Website
Wanneer u onze website bezoekt worden gegevens vastgelegd. Zo krijgen we informatie over het aantal bezoekers, welke pagina’s het meeste worden bezocht of de tijdstippen van bezoek.

Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen. Van Dam & Partners gebruikt persoonsgegevens die via de website worden verzameld alleen voor het doel waarmee u ze achterlaat.
We houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u bijvoorbeeld een contact- of aanvraagformulier invult, gebruiken wij de ingevulde persoonsgegevens om op uw aanvraag te reageren.

Cookies
Van Dam & Partners gebruikt alleen technische en functionele cookies. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. 
Hiermee optimaliseren wij onze website.

Melden van persoonsregistraties
Van Dam & Partners verwerkt alleen uw persoonsgegevens als daar een grondslag voor is of als u daar zelf toestemming voor geeft.
Als het nodig is, geeft Van Dam & Partners de verwerking van persoonsgegevens aan bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Toepasselijk recht 
Op deze privacyverklaring is Nederlands recht van toepassing.

Wijziging Privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan door Van Dam & Partners te allen tijde gewijzigd worden, zonder voorafgaande waarschuwing.
Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op de website van “Van Dam & Partners” gepubliceerd zijn.

Meer informatie
Voor vragen over de bescherming van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer (013 – 513 60 36).
Wilt u meer weten over privacy? Kijk dan op de website Autoriteit Persoonsgegevens.

Copyright © Van Dam & Partners, Alle rechten voorbehouden.  globbers joomla templates